Distribuitor Exclusiv Dermacol în România

4 December 2012 11:46 / no comments

OnyxEst este Distribuitor exclusiv in Romania pentru DermacolOnyxEst a devenit, începând cu luna Octombrie 2012, distribuitor exclusiv pentru marca de cosmetice Dermacol.

Cosmeticele Dermacol au fost produse inițial la Studioul de Filme Barrandov, din Praga, în anii 60 și au fost de atunci o marcă a Cehiei. Produsele au luat naștere din cooperarea experților din industria filmului cu dermatologii de la Institutul de Cosmetică Medicală din Praga. Eforturile lor de a îmbina principiile medicale cu rezultatele estetice au fost extrem de reușite încă de la început.

Dermacol oferă astăzi o îngrijire perfectă pentru toate tipurile de piele și intervine cu succes în orice fel de probleme ale pielii, indiferent că e vorba de o piele tânără, matură, normală, uscată sau problematică.

Dermacol își ajută clienții să se simtă și să arate mai bine.

În acest moment, o parte din produsele Dermacol sunt disponibile în cadrul Parfumeriei, la adresa http://ParfumeriaMea.ro/Dermacol/ dar îi invităm pe toți cei interesați în distribuția produselor Dermacol să ia legătura cu noi folosind informațiile de contact de pe site.

Tags

 

0 Comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment

 

You must be logged in to post a comment.